Политика за защита на клиентски данни

„Математика Плюс“

Съобразно Закона за защита на личните данни потребителят има право на достъп и поправка на своите лични данни, които е въвел или са станали достояние на „Математика плюс“ при ползването на електронния магазин.

Приемайки настоящите условия, потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от „Математика плюс“ по електронен път при доставка на поръчаните стоки и при необходимост от установяване на връзка от служител на списанието.

„Математика плюс“ изрично уведомява, че предоставените от потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели. Личната информация, която потребителят предоставя на „Математика плюс“ с цел получаването на продукти, предлагани от този сайт, е под закрилата на Закона за защита на личните данни.

Потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай че не се ползва от вече регистриран потребител) и парола за достъп до всички услуги на matematika-plus.eu, след като извърши процеса на регистрация.

В случай на загубване (забравяне) на паролата и искане от страна на потребителя „Математика плюс“  се задължава да изпрати нова такава на електронен адрес, посочен от потребителя.

Списанието не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, възникнали поради неспазване на разпоредбите на настоящата точка.

Потребителят няма право да излага или изпраща от или към този уебсайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. „Математика плюс“ използва изпратената от потребителя информация единствено, за да помогне да бъде заявена дадена поръчка или да бъде изпълнена дадена транзакция, да поддържа контакт и информира потребителя.

Сайтът използва „бисквитки“ за ваше удобство и запазване на информацията в процеса на поръчката.